© 2018 TMI Nederland BV

Subsidiemogelijkheden

Fiscale maatregelen die het opleiden van uw personeel de moeite waard maken

Bij het opleiden van personeel kunnen werkgevers gebruik maken van een aantal fiscale maatregelen, zoals de combinatie van werken en leren in de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) voor MBO en Duale Leerweg voor HBO. Er bestaat een grote kans dat uw organisatie hiervoor in aanmerking komt. Omdat de meeste organisaties de tijd of expertise niet hebben om de weg te vinden in het subsidielandschap werkt TMI samen met Teta opleidingen.


Wet vermindering Afdracht loonbelasting

Via de Wet vermindering Afdracht loonbelasting krijgt u de mogelijkheid om voor personeel dat de BBL of Duale Leerweg volgt een vergoeding te krijgen. De vergoeding krijgt u via een verlaging van de bruto loonkosten voor dergelijk personeel.


Hoe gaat het in zijn werk?

TMI en Teta opleidingen zorgen ervoor dat het scholingstraject aan alle eisen voldoet. Omdat Teta Opleidingen weet hoe de opleidingssubsidie optimaal toegepast kan worden, stelt zij samen met u en TMI een plan op zodat alle betrokken partijen precies weten wat er van hen wordt verwacht.

TMI zorgt ervoor dat haar trainingen optimaal in het voor u ontwikkelde leerprogramma passen en zo nodig worden verrijkt met trainingen of cursussen van derde partijen. Neem contact op voor meer informatie.

 


Neem contact met mij op


040 wim.jpg - 25.31 Kb

Contact: Wim Barendregt

w.a.barendregt@tminederland.nl
Tel. 06-46075584

Bookmark and Share

TMI Training & Consultancy BV Tel. 088 - 00 33 700 E-Mail: info@tminederland.nl
Postbus 413, 3400 AK IJsselstein Fax 030 - 31 00 198